Text Boxes don't appear when using the forum in Google Chrome
« on: December 04, 2013, 04:29:19 PM »
When I attempt to reply to things via chrome, the text box is either missing or utterly minimized and its size cannot be changed.

Makes it impossible to respond to things.
« Last Edit: December 05, 2013, 04:51:35 AM by pizaaplanet »

Offline bj1234

  • *
  • Posts: 113
    • View Profile
Re: Text Boxes don't appear when using the forum in Google Chrome
« Reply #1 on: December 04, 2013, 04:37:58 PM »
I am using Chrome and the text box looks fine.
What version are you using?
I have Version 31.0.1650.57 m
on Win 8.1

Re: Text Boxes don't appear when using the forum in Google Chrome
« Reply #2 on: December 04, 2013, 04:43:25 PM »
Using the same version of Chrome. Might be one of my extensions blocking it, then. Or the computer just being a POS

*

Offline Snupes

  • Planar Moderator
  • *****
  • Posts: 1618
  • I pledge allegiance to Everything Now.
    • View Profile
Re: Text Boxes don't appear when using the forum in Google Chrome
« Reply #3 on: December 04, 2013, 10:01:46 PM »
It's probably one or the other, seeing as I'm also on Chrome and it's fine.
Quote from: garygreen date=1480782226
i also took an online quiz that said i was a giraffe.  and i guess you're dumb enough to believe that i must be because the internet said so.

Re: Text Boxes don't appear when using the forum in Google Chrome
« Reply #4 on: December 05, 2013, 04:43:04 AM »
Yep, turns out it was an extension affecting the text box.